Tilbuddet

Yay, jeg vil så gerne se dig LIVE!!Lad os gøre det!

Følg med i events via www.facebook.com/thesoundofabetterlife

Den næste LIVE podcast er ved at blive planlagt….

Jeg kalder det Lyden af et bedre liv -talkshowet, fordi jeg ønsker det både er underholdning, fordybelse og chill out tid! Kom og vær med- der forventes ikke noget af dig, udover at din telefon er på lydløs. På en god dag, på en dårlig dag- jeg byder dig velkommen af hele mit hjerte. Arrangementerne koster som regel 150 kr, mens alle podcast kan høres og downloades gratis.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke mig til:

  • Foredrag
  • Vært til arrangementer/interviewer
  • Rådgivning i forbindelse med opstart af din podcast

Skriv via kontaktformularen herunder eller på lydenafetbedreliv@gmail.com, og lad mig vide, hvad du har brug for.

Hvis du vil være med i podcasten, skal du først vide, at der som regel er en del ventetid, og at jeg kun kan interviewe dig, hvis jeg personligt finder din bog, musik, kunst, Ph.D eller dit livsærinde dragende. Det er non-kommercielt og jeg modtager ingen midler fra de interviewede. 

Jeg håber vi høres ved.

–  MG